Hollola
Liminka
Loviisa
Pori
Rauma

 


PLACE TO SLEEP HOTELS  

Yksinkertaisesti toimivaa
 

Hotellit

 

Porin hotellimme sijaitsee aivan keskustassa viihtyisällä kävelykadulla. Hotellista löytyy huoneita yksin tai kaksi matkustaville ja perheille tai muuten isommalla porukalla matkustaville on tarjolla tilavia perhehuoneita.

Lue lisää »

Place to Sleep Hotel Loviisa tarjoaa matkailjoille raikkaat ja laadukkaat huoneet. Loviisan ravintolat, kaupat, kahvilat ja kaunis vanhakaupunki löytyvät hotellin välittömästä läheisyydestä. 

Lue lisää »

Place to Sleep Hotel Rauma tarjoaa huoneita yhdelle, kahdelle tai koko perheelle. Upeaan vanhaan tehdaskiinteistöön rakennetun hotellimme läheltä löytyy mm. kaupungin helmi, Vanha Rauma.

Lue lisää »

 

Place to Sleep Hotel Hollola tarjoaa täysin remontoidut ja hyvin varustellut huoneet laadukkaine sänkyineen Hollolan palveluiden äärellä ja Messiläänkin on matkaa alle 10 minuuttia. 

Lue lisää »

Place to Sleep Hotel Liminka sijaitsee suositun ulkoilu- ja lintubongausalue Liminganlahden ja kaupungin palvelujen läheisyydessä. Hotelli sopii niin yksin kuin ryhmissä matkustaville.  

Lue lisää »

Aivan Raision keskustassa sijaitsevien tilojen remontointi Place to Sleep -hotelliksi on jo alkanut ja ovet avataan huhtikuussa 2019. 

 

 
Päivitetty 3.9.2018

Asiakaspalvelu

Palvelemme sinua vuorokauden ympäri vuoden jokaisena päivänä. Tavoitat meidät numerosta:

050 598 3155

Info

Tilaa uutiskirje

Kuule ensimmäisenä miten majoituksen vallankumous etenee. Tilaa uutiskirjeemme TÄSTÄ.