Hollola
Liminka
Loviisa
Pori
Rauma

 


PLACE TO SLEEP HOTELS  

Yksinkertaisesti toimivaa
 

Yhteydenotto

 

ASIAKASPALVELU

Palvelemme sinua vuorokauden ympäri vuoden jokaisena päivänä. Tavoitat meidät numerosta:

050 598 3155

Voit lähettää meille kysymyksiä ja tiedusteluja myös sähköpostilla. Pyrimme vastaamaan sähköposteihin viimeistään seuraavana arkipäivänä. Voit myös etsiä vastauksia usein kysytyistä kysymyksistä FAQ-sivulta.

HUOM! Kiireellisissä asioissa liittyen alkavaan tai alkaneeseen majoitukseen otathan yhteyttä asiakaspalveluumme soittamalla yllä olevaan numeroon.

 

MYYNTI JA TARJOUSPYYNNÖT

Yritysten, ryhmien ja pitkäaikaisempien majoitusten saatavuuskyselyt ja tarjouspyynnöt voit lähettää osoitteeseen sales@placetosleep.com

HUOM! Samaa tai seuraavaa yötä koskevien varausten osalta soita yllä olevaan numeroon.

 

YHTEISTYÖKUMPPANIT

Place to Sleep –ketju haluaa olla teknologian ja digitalisaation hyödyntämisen sekä palvelullistumisen edelläkävijä. Meille teknologia ei kuitenkaan ole päälleliimattua kikkailua uusimmilla widgeteillä ja gadgeteilla, vaan tarkoituksena on parantaa palvelua asiakaskokemusta sekä auttaa tarjoamaan huoneita mahdollisimman edullisesti.

Kuulemme mielellämme lisää, jos yrityksellänne on teknologiaa tai palveluita, jotka voisivat palvella em. tarkoituksia ja haluatte viedä osaamistanne maailmalle yhdessä Place to Sleep –hotellien kanssa. Keskustelemme mielellämme myös muiden potentiaalisten yhteistyökumppaneiden kanssa tarjotaksemme asiakkaillemme lisäarvoa joko paremman asiakaskokemuksen tai edullisempien hintojen muodossa. Autamme myös tv- ja elokuvatuotantoja tarjoamalla puitteet hotelliin sijoittuville kuvauksille aina kun se on mahdollista.

Yhteydenotot: info@placetosleep.com


MEDIA

Place to Sleep on ’smart hotel’, mikä tarkoittaa seuraavaa.

Olemme fiksu valinta asiakkaille, asiakas saa aina hyvän vastineen rahoilleen.

Place to Sleep – hotelleja johdetaan fiksusti, pidämme konseptin kustannustehokkaana ja hyödynnämme mahdollisimman paljon teknologiaa, jotta voimme tarjota asiakkaillemme mahdollisimman edulliset hinnat ja voimme toisaalta tarjota majoituspalveluita kohteissa, joissa se ei perinteisellä hotellikonseptilla ole kannattavaa.

Edullisista hinnoista huolimatta huoneet ovat nykyaikaisia ja hyvin varusteluja. Huoneissa näkyy pohjoismainen raikkaus sekä luonnonläheisyys - Nordic simplicity.

Olemme mielellämme median käytettävissä kertoaksemme lisää Place to Sleep –ketjun tarinasta ja suunnitelmista tai kommentoidaksemme hotelli- ja majoitusalan näkymiä. Tästä alkaa majoituksen vallankumous.

Yhteydenotot: info@placetosleep.com

 
Päivitetty 5.3.2018

Asiakaspalvelu

Palvelemme sinua vuorokauden ympäri vuoden jokaisena päivänä. Tavoitat meidät numerosta:

050 598 3155

Info

Tilaa uutiskirje

Kuule ensimmäisenä miten majoituksen vallankumous etenee. Tilaa uutiskirjeemme TÄSTÄ.